Belvárosi Közösségi Tér

1051 Budapest, Mérleg u. 9. | +36-30-727-7893, +36-1-791-3637 | http://belvarosikozossegiter.hu
Desktop

A Belvárosi Közösségi Tér újfajta szemléletében egy olyan egyedülálló szolgáltatási rendszer valósul meg Belváros-Lipótvárosban, amely az V. kerületben élők közösségi színtereként funkcionál. Ingyenesen látogatható rendszeres szolgáltatásainkkal, programjainkkal a gyermeket váró párokat, kisgyermeket nevelő szülőket és gyermekeiket, a fiatal felnőtteket, az idős lakosságot és a magasabb iskolai végzettségű álláskeresőket szeretnénk megszólítani és meghívni.

Céljaink:

  • ingyenes szolgáltatásokat nyújtunk, hogy a Belvárosban élők valóban otthon érezzék magukat a kerületben
  • rendszeres programjainkkal komplex módon szeretnénk bekapcsolódni a belvárosi családok mindennapjaiba
  • a belvárosi családok szabadidejüket egyszerre örömteli s a gyermek fejlődése számára optimális tevékenységekkel szeretnénk megtölteni
  • hidat szeretnénk építeni a generációk között, ezért a Belvárosi Közösségi Tér a legkisebbektől az idősebb korosztályig minden belvárosi polgárt tárt karokkal vár.

Szolgáltatásaink:

  • a belvárosi kisgyermekes családok részére szakképzett munkatársakkal rendszeres szolgáltatások, programok, rendezvények szervezése, programjaink keretében családkonzultációk biztosítása
  • segítségnyújtás álláskeresőknek
  • segítségnyújtás az időskori magány enyhítésében

Ha Ön és családja is részese szeretne lenni a közösségnek, találkozzunk rendezvényeinken, vegyenek részt ingyenes szolgáltatásainkon és látogassanak el közösségi oldalunkra is, illetve iratkozzanak fel hírlevelünkre, így programjaink időpontjairól és részleteiről mindig aktuálisan tájékozódhatnak.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft.
Telefon:+36-30-727-7893, +36-1-791-3637
Email:info@belvarosikozossegiter.hu, segitokezek@gmail.com
Honlap:http://belvarosikozossegiter.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/belvarosi.kozossegi.ter
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.