Belvárosi Közösségi Tér

1051 Budapest, Mérleg u. 9. | +36-30-727-7893, +36-1-791-3637 | http://belvarosikozossegiter.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Belvárosi Közösségi Tér újfajta szemléletében egy olyan egyedülálló szolgáltatási rendszer valósul meg Belváros-Lipótvárosban, amely az V. kerületben élők közösségi színtereként funkcionál. Ingyenesen látogatható rendszeres szolgáltatásainkkal, programjainkkal a gyermeket váró párokat, kisgyermeket nevelő szülőket és gyermekeiket, a fiatal felnőtteket, az idős lakosságot és a magasabb iskolai végzettségű álláskeresőket szeretnénk megszólítani és meghívni.

Céljaink:

  • ingyenes szolgáltatásokat nyújtunk, hogy a Belvárosban élők valóban otthon érezzék magukat a kerületben
  • rendszeres programjainkkal komplex módon szeretnénk bekapcsolódni a belvárosi családok mindennapjaiba
  • a belvárosi családok szabadidejüket egyszerre örömteli s a gyermek fejlődése számára optimális tevékenységekkel szeretnénk megtölteni
  • hidat szeretnénk építeni a generációk között, ezért a Belvárosi Közösségi Tér a legkisebbektől az idősebb korosztályig minden belvárosi polgárt tárt karokkal vár.

Szolgáltatásaink:

  • a belvárosi kisgyermekes családok részére szakképzett munkatársakkal rendszeres szolgáltatások, programok, rendezvények szervezése, programjaink keretében családkonzultációk biztosítása
  • segítségnyújtás álláskeresőknek
  • segítségnyújtás az időskori magány enyhítésében

Ha Ön és családja is részese szeretne lenni a közösségnek, találkozzunk rendezvényeinken, vegyenek részt ingyenes szolgáltatásainkon és látogassanak el közösségi oldalunkra is, illetve iratkozzanak fel hírlevelünkre, így programjaink időpontjairól és részleteiről mindig aktuálisan tájékozódhatnak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 13.30

További kapcsolatok

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft.
Telefon:+36-30-727-7893, +36-1-791-3637
Email:info@belvarosikozossegiter.hu, segitokezek@gmail.com
Honlap:http://belvarosikozossegiter.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/belvarosi.kozossegi.ter
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek