Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola

1056 Budapest, Váci u. 43. | +36-1-872-7980/porta, +36-1-872-7981/titkárság | http://www.vacisuli.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Váci utcai Ének-zenei Általános Iskola működésének évei alatt rangot és megbecsülést vívott ki színvonalas oktató-nevelő munkájával az V. kerület, a környező kerületek és az agglomeráció lakosságának körében. Iskolánk a jövőben is e jó hírnév és a nemes hagyományok megőrzésére törekszik azáltal, hogy nevelésünket gyermekszeretet és tolerancia, oktatási munkánkat a minőségi követelmények jellemzik.

Pedagógiai programunk kialakításánál figyelembe vettük iskolánk hagyományrendszerét, értékközpontú pedagógiai szemléletét, a szülők, tanítványaink és a pedagógusközösség igényeit. 2001 óta veszünk részt a partnerközpontú minőségfejlesztő munkában.

Specialitásaink:

  • 8 osztályos általános iskola
  • ének-zene emelt szintű oktatás /1. osztálytól
  • angol emelt szintű oktatás /3. osztálytól
  • informatika emelt szintű oktatás /5. osztálytól

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-872-7980/porta, +36-1-872-7981/titkárság
Email:vaci@belvaros-lipotvaros.hu
Honlap:http://www.vacisuli.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek