Szabolcsi Bence Zeneiskola

1052 Budapest, Vármegye u. 9. | +36-1-872-7900 | http://www.szabezi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Zeneiskolánk tanári kara az alsó fokú zeneoktatás elsődleges feladatának tartja a zene megismertetését, megszerettetését, a tanuló- ifjúság mind szélesebb köréhez való eljuttatását. Ezért nagy gondot fordítunk minden növendékünk tanítására. Aki pedig különleges zenei adottságokkal és tehetséggel rendelkezik, annak megteremtjük a továbbtanulás lehetőségét.

Fontosnak tartjuk a folyamatos kamarazenélést. Ezt már egészen kicsi korban elkezdjük a gyerekekkel, hogy megszokják az egymásra figyelést, az alkalmazkodást, és így, ebben a formában a sok megmaradó továbbképzősünk is időről időre rábírható a színpadi szereplésre. Ez a fajta muzsikálás az egyéni órákon elsajátítható tudásanyag mellett másfajta képességek kifejlődését segíti, és minden résztvevő számára örömforrást is jelent. Ily módon is igyekszünk hozzájárulni a zenei műveltség terjesztéséhez.

Tantestületünk alapvető értékmérőnek tekinti az iskola megtartó erejét, hiszen ez a zenei nevelés sikerességének egyik mutatója. Az elmúlt évtizedek alatt tanított magas osztályos növendékek száma jelzi, hogy értünk el eredményeket ezen a területen is.

Tanári karunk összetételében magas szakmai és emberi kvalitásokra törekszünk. A szakmaiság minőségét jelzi, hogy többen közülük a pedagógusi feladatok mellett aktív muzsikusként is működnek, a közelmúltban szaktanácsadói és szakértői munkát végeztek és végeznek, felsőfokú tanintézetek felkért gyakorlat-vezető tanárai, kottakiadói és közreadói tevékenységet folytatnak.

 

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-872-7900
Email:szabezi@szabezi.hu
Honlap:http://www.szabezi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek