Kisdeák Evangélikus Óvoda

1052 Budapest, Deák Ferenc tér 4. II. em. 1. | +36-1-483-2160 | http://kisdeakovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk szakmailag önálló nevelő intézmény, óvodai nevelésünk a gyermeki személyiség kibontakoztatására, nevelésére, fejlesztésére törekszik. Nem csupán ”megengedi”, hogy a gyermek fejlődjön, nem passzívan szemléli ezt a fejlődést, hanem lehetővé teszi, elősegíti azt, tudatosan tervezett, szervezett nevelési helyzetek megteremtésével.

Nevelőmunkánk feltétele a nyitottság, mely egyrészt a családok iránti nyitottságot jelenti a gyermek viselkedésének, helyzetének mélyebb feltárása, a szülők nevelési eljárásainak megértése iránt, másrészt nyitottság a gyülekezet felé minden közös programban.

Fejlesztésünk a gyermek legfőbb tevékenységeiben nyilvánul meg beépítve a keresztény, evangélikus nevelésbe. Arra törekszünk, hogy a gyermekek keresztény hitbeli nevelésében segítségére legyünk a családoknak, a személyiségfejlesztés a családi neveléssel összhangban történjen. Más vallású, esetleg más népcsoportú gyermekek és családjuk másságát tiszteletben tartjuk.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-483-2160
Email:kisdeakovoda@gmail.com
Honlap:http://kisdeakovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek