Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakközépiskola

1056 Budapest, Irányi u. 3. | +36-1-797-7792, +36-30-862-2699 | http://wardmaria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Congregatio Jesu Szerzetesrend mint Fenntartó által kialakított stratégia részeként a 2012-2013. tanévtől az intézmény irányítását új vezetőség látja el. A budapesti iskola élére rendi tag került, aki sajátos helyzetéből adódóan hatékonyabban tudja képviselni a fenntartói elképzeléseket az intézményben, valamint a Fenntartó felé az intézmény érdekeit.

A Congregatio Jesu szándéka, hogy a budapesti iskola stratégiai intézmény legyen. Kiemelt eszköze az apostoli rendnek, ahol a TUDÁS-LELKISÉG-SZOLGÁLAT küldetést megvalósítva, az oktató-nevelő munkát végző világi munkatársakkal közösen formálják a jövő generációját, akik a teremtett világ és embertársaik iránt felelős tagjai lesznek a jövő társadalmának.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-797-7792, +36-30-862-2699
Email:ward.iskola@gmail.hu
Honlap:http://wardmaria.hu
Facebook:https://www.facebook.com/BudapestiWardMariaIskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek