Bástya Óvoda

1056 Budapest, Bástya u. 4-6. | +36-1-317-7536 | http://bastyaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bástya utcai óvoda a Belváros déli részén 1980-ban nyitotta meg kapuit. A két szinten működő modern, jól felszerelt intézményünk világos, napfényes csoportszobáit a harmonikus egységes berendezések teszik különlegessé, színessé. Az intézmény akadálymentesített, így mozgáskorlátozottak számára is biztosított a bejutás.

Óvodapedagógusaink speciális végzettségei: fejlesztőpedagógia, mozgásfejlesztő, alapozó terápia, szenzomotoros integráció, inkluzív nevelés, népi játszóház vezető, dyslexia prevenció.

A 2010-es nevelési évtől angol nyelvű játékos idegen nyelvvel való ismerkedés folyik minden csoportban. Hetente több nap, több órán keresztül két nyelven folyik az élet, a különböző napszakokban, változatos formában, a magyar és az angol nyelvű pedagógus egyidejű jelenlétében.

Kötetlen komplex foglalkozásokon, a játékban tanulás módszerének alkalmazásával, változatos tevékenykedéssel szinte észrevétlenül sajátítják el az együttműködés, a társas érintkezés szabályait, és fejlődik kommunikációs készségük. Az életben való boldoguláshoz meg kell tanulniuk beszélni, közlekedni, a környezet által biztosított keretek közt tevékenykedni, a társakkal jól együttműködni, a környezet tárgyait, eszközeit használni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.