Balaton Óvoda

1055 Budapest, Balaton u. 10. | +36-1-312-1415 | http://www.balatonovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kerületünk arculata újul, modernizálódik, zöld területekkel bővül. A környező játszóterek családbaráttá fejlődtek köszönhetően a kerület vezetésének.

Az épületben bölcsőde is található, külön kapu- bejárattal, ezen a bejáraton közelíthető meg az óvodavezetői iroda. Saját belső udvarral rendelkezünk, a kerületben egyedülálló módon. Belső elosztás tekintetében az épület 2 szintes, a földszinten 4 csoportszoba, konyha, nevelői szoba, mosókonyha, 4 gyermekmosdó, gyermeköltözők, mosókonyha, felnőtt mosdó, raktár található.

Az első emeleten egy csoportszoba és a tornaterem, a második emeleten logopédia szoba, 2 fejlesztő szoba, raktár, mosókonyha, felnőtt öltöző, felnőtt mosdó található.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek