Virág Judit Galéria és Aukciósház

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30. | +36-1-312-2071 | http://www.viragjuditgaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Virág Judit Galéria és Aukciósház fő profilja a XIX. és XX. századi kvalitásos magyar festmények és szecessziós Zsolnay-kerámiák forgalmazása, bemutatása. A Virág Judit Galéria, a magyarországi aukciós piac egyik vezető szereplője. Az aukciósházat 1997 májusában alapította két tulajdonosa, dr. Virág Judit művészettörténész és Törő István üzletember. A magyar műkereskedelem központjában, a budapesti Falk Miksa utca 30. szám alatt található reprezentatív 450 négyzetméteres, háromszintes helyiség a város egyik legszebb kiállító helye.

A Virág Judit Galéria fontos célkitűzése a magyar festészet és a Zsolnay-kerámiák megismertetése és megszerettetése itthon és külföldön egyaránt. Ennek érdekében a galériában rendszeresen láthatóak nagyszabású tematikus, nonprofit festészeti kiállítások, amelyeket több tízezren látogattak meg. Az ingyenesen látogatható kiállítások népszerűsége óriási, amely annak is köszönhető, hogy a galéria munkatársai hetente több alkalommal ingyenes tárlatvezetéseket tartanak a tárlatok idején. A galéria fontosnak tartja, hogy bevonja az ifjúságot is a kiállítás látogatás örömeibe. Munkatársaink rendszeresen tartanak művészeti foglalkozásokat óvodáknak, iskoláknak, és előadásokat főiskolásoknak.

A galéria feladatának tekinti a hiánypótló monográfiák és kiadványok megjelentetését, valamint részt vállal hasonló kiadványok létrehozásában és szponzorálásában. A galéria és a magángyűjtők kapcsolata kiváló, adatbázisa egyedülálló, ezért jelentős kiállítások és kiadványok nem jöhetnek létre a cég segítsége nélkül. A Virág Judit Galéria több kiadvány, monográfia megjelentetését támogatta, s segédkezik az állami múzeumok kiállításainál a művek kölcsönzésében.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek