Nádor Galéria

1051 Budapest, József nádor tér 8-9. | +36-20-311-4717, +36-1-266-–3543 | http://www.nadorgaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nádor Galéria Budapest patinás belvárosában a József nádor téren található, nem messze a Gerbeaud cukrászdától. Létrejötte 1997 őszén történt, az 1994-ben alakult Belvárosi Művészek Társasága által. A BMT nonprofit művészeti egyesület, mely a galéria programját, célkitűzéseit maga határozza meg, ezért pályázataink fontos szerepet kapnak egyesületi életünk megoldásához.

A galéria egyfajta hiánypótló bemutatóterem, kinyújtott műterem, amely galéria-klubként is működik. A galériához tartozó hivatásos művészek a kerületben élnek vagy alkotnak. Különösen fontos a tematikus kiállítások koncepciójának kialakítása, melyre saját tagjaink alkotásain kívül meghívott művészkollégák műveit is bemutatjuk. Így gyakran erre az alkalomra készült művek kimagaslóak, máshol díjnyertes művekké válnak. A tematikus kiállításoknál néha az egységes méretet is meghatározzuk a téma megjelölésén kívül így összehasonlítási lehetőséget is nyújt. A fontosabb kiállításokról színvonalas kétnyelvü kiadványt jelentetünk meg. A Nádor Galéria többször fogadott külföldi kiállítókat, idős mestereket illetve diplomázó vagy művészeti egyetemi hallgatókat.

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-311-4717, +36-1-266-–3543
Email:kpbli@yahoo.co.uk
Honlap:http://www.nadorgaleria.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek