Mozaik Zsidó Közösségi Hub

1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. | +36-20-400-6746, +36-20-400-6747 | http://mozaikhub.hu/hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Mozaik Zsidó Közösségi Hub a JDC kezdeményezése, nevéhez híven, egy sokszínű, nonprofit szakmai-közösségi tér, mely egyszerre biztosít infrastruktúrát és megosztott munkateret, konzultációs-, mentorálási, valamint képzési és tanulási lehetőséget zsidó közösségi szervezetek és kezdeményezések számára.

A Mozaik Hub többfajta lehetőséget biztosít szervezetek, projektek, egyéni kezdeményezők számára hosszú távú közös munkára, szakmai és egyéb hozzájárulások formájában.

A rezidens tagok a Mozaik Hub központi szereplői, akik a Hub által kínált megosztott munkatér, valamint infrastruktúra közvetlen használói. A Mozaik Hub tagok emellett konzultáció, tréningek, szakmai segítségnyújtás formájában további támogatásban részesülnek olyan területeken, mint például stratégiai tervezés, forrásteremtés, jogi-pénzügyi ismeretek, önkéntesekkel való munka, kommunikáció stb.

A csatlakozó tagok olyan szervezetek, melyek közvetlenül nem a Mozaik Hubban működnek, de részesülnek szakmai konzultációban, valamint lehetőségük van a Hub által szervezett tréningeken, képzéseseken részt venni.

A Hub Up projektek egyszeri, egyéni vagy kiscsoportos kezdeményezések, melyek kibontakozásához és sikeréhez a Mozaik Hub által fenntartott infrastruktúra biztosításával, szakmai segítségnyújtással, valamint mikro-támogatások lehetőségével járulunk hozzá.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-400-6746, +36-20-400-6747
Email:mirceace@jdc.org
Honlap:http://mozaikhub.hu/hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/mozaikhub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek