Magma Galéria

1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 11. | +36-1-235-0277 | http://www.magma.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy galéria, ami nemcsak nevében az, hanem minden porcikáját úgy próbálták kialakítani, ahogy elvárható egy, a tárgyalkotókat kiszolgáló önálló, büszke, de mégsem tolakodó „üzlettől”. Mielőtt elmerülnénk a témában, néhány szó azokról a paraméterekről, melyekkel kell, hogy rendelkezzen egy hely.

Az üzlet Budapest belvárosában a Petőfi Sándor utcában található, a több mint 200 m² kiállítói terület két szinten osztozik. A belső tér elegáns, de visszafogott, mindenkor hagyja érvényesülni az ott kiállított mobíliákat és egyéb kiegészítőket. Minden megtalálható, ami egy lakásban szükséges lehet. Elsősorban a fiatalabb korosztály ízlését kiszolgáló, „gyárthatóság és funkcionalitás” elvét szem előtt tartó tárgyakat láthatunk. Az utcára néző óriási üvegfelületek kellemes nézelődésre adhatnak lehetőséget az érdeklődőknek és potenciális vásárlóknak. A belső tér kialakításánál a természetes anyagok, a natúr fa és az alumínium szürkéje dominál.

Az üzletben található tárgyak között megtalálható erőt képviselnek a mai magyar, fiatal tervezők munkái. Cél, hogy eme friss gondolkodású és nyitott magyar iparművészeket nemcsak hogy megismerje, de otthonába is vigye az erre igényes közönség.

Helyet akarunk adni Magyarországon a magyar iparművészetnek melyet már-már elfeledni láttunk. Művészeink egyetemi éveik alatt megannyi külföldi ösztöndíjhoz jutnak s a diploma megszerzése után külhoni pályázatokat nyernek, melyek biztosítanak bennünket arról, hogy nem csak tehetséggel, hanem naprakész tudással vannak felvértezve mikor tárgyaikat tervezik és kivitelezik.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Szombat10.00 – 15.00

Vasárnap zárva.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek