Háló Egyesület

1052 Budapest, Semmelweis u. 4. fszt. | http://halo.hu
Desktop

A Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket!

A felújított belvárosi S4 Háló Közösségi Központban értékes és általában ingyenes programokkal és kiállításokkal várjuk látogatóinkat naponta 14 és 18 óra között. Ha kíváncsi arra, hogy kik vagyunk és mivel foglalkozunk, ugorjon be egy csésze teára és elmeséljük Önnek! Itt is olvashat rólunk: https://halo.hu/index.php/bemutatkozas

A programokkal kapcsolatban és a teremkiadásról további információ az iroda@halo.hu email címen szerezető be, vagy a https://www.facebook.com/halos4 oldalon. 

A helyszínen megvárárolhatóak kiadványaink is (pl. a nagysikerű Hangoló társasjáték, amely egy közösségi egymásra hangolódást és ismerkedést segítő játék). Ha szívesen önkénteskedne nálunk, ezt is megteheti, különféle feladatokra jelentkezőket várunk! 

Használja termeinket bármely célra, alkalomra! Könnyen megközelíthető az Astoriától.

Sok szeretettel és egy csésze teával várjuk! 

A Háló munkatársai

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A Semmelweis utca védett övezet, ezért behajtani csak engedéllyel lehet.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pásztóy Boglárka
Email:iroda@halo.hu
Honlap:http://halo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/halos4
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek