FISE (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület) Galéria

1054 Budapest, Kálmán Imre u. 16. | +36-1-311-3051 | http://www.fise.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kortárs iparművészeti (belsőépítészet / design / elmélet / fotográfia-grafika / kerámia-porcelán / öltözék / ötvös / textil / üveg) kiállítótér.

A FISE Galéria a város szívében, a Parlament szomszédságában helyezkedik el – itt állítunk ki már több mint 25 éve. A 60 m2-es kiállítótér az emeleti konferencia és prezentációs helyiséggel és négy műteremmel együtt a fiatal szakemberek otthona. Évente mintegy 18 kiállítást szervezünk itt, elsősorban a tagjainknak, de szívesen látunk vendégművészeket is. A Galéria programját a vezetőség állítja össze egy évre előre. A művészek októberben pályázhatnak a következő évi kiállítási lehetőségre egy projekt-leírással és a tervezett bemutató fotóanyagával.

Mivel non-profit szervezet vagyunk, anyagi támogatást nem tudunk nyújtani a kiállításhoz. Ennek ellenére nagy az érdeklődés a kiállítási lehetőség iránt és a legjobb művészekből tudunk válogatni.

A megnyitóink többnyire háromhetente, keddenként vannak – a művészek és a művészetbarátok számára ezek a találkozások nagy hagyománnyal bírnak.

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 18.00
Kedd13.00 – 18.00
Szerda13.00 – 18.00
Csütörtök13.00 – 18.00
Péntek13.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek