Fészek Kulturális Központ

1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 20. | +36-1-792-1846 | http://www.feszekkulturaliskozpont.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Koncertek, színházi estek, kiállítások, próbaterem, terembérlés. A régi Fészek Pinceklub változatlanul jó programokkal, de új, nagyobb helyszínen, az Astoriánál.

Élőzenei koncertek, közös zenélések, hajnalig tartó bulik. Sokszínű zenei programunk kínálatában a rock-tól a jazzig mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat.

Nagytermünk a zenei programokon túl színpadi produkcióknak, szépirodalmi felolvasóesteknek, könyvbemutatóknak is rendszeresen ad helyet.

Kistermünk rendezvények számára bérelhető. Ideális helyszín kb. 20-50 fős születésnapok, zártkörű koncertek, bemutatók, baráti összejövetelek, filmvetítések számára.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek