Blitz Galéria

1055 Budapest, Falk MIksa u. 13. | +36-70-313-6537 | http://blitzgaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Blitz Galéria Kováts Lajos vezetésével több mint húsz éve a kortárs aukciós piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Mindenkori árverési kínálatunk mind a tárgyak műfaját, mind az alkotókat tekintve széles spektrumon mozog. A háború utáni művészet kvalitásos és mára klasszikussá vált alkotói mellet a Blitz egyaránt foglalkozik napjaink ígéretes és sokszor nemzetközileg már elismert képzőművészeinek munkáival. Aukciósházunk missziója egy olyan prosperáló kortárs művészeti piac létrehozása és támogatása, ami racionális árak mellett nemcsak a gyűjtők igényeit elégíti ki, hanem a szélesebb, művészetkedvelő réteg számára is lehetőséget kínál. Új helyen, de a régi elkötelezettséggel és igényességgel.

Nyitvatartás:

Kedd11.00 – 18.00
Szerda11.00 – 18.00
Csütörtök11.00 – 18.00
Péntek11.00 – 18.00
Szombat10.00 – 13.00

Hétfőn és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek