Seereiner Fogászati Magánrendelő

1053 Budapest, Veres Pálné u. 8. III. em. 1. | +36-1-317-9937 | https://www.seereiner.hu
Desktop

A Seereiner Fogászati Magánrendelő 1986-ban alakult meg Dr. Seereiner Oszkár és Dr. Fábián Adrienne  fogorvosházaspár rendelésének összevonásából. Fiuk, Dr. Seereiner Tamás is az orvosi egyetem elvégzése óta velük dolgozik.

A rendelő alapítása óta ezen a címen működik megfizethető árakon, és elsősorban a hiányzó fogak pótlására specializálódott. A kezdetben egy fogászati székből és egy kis fogászati váróhelységből álló fogorvosi rendelő a mai napra még két fogászati székkel, kényelmes, klimatizált nagy váróval, digitális fogröntgenkészülékkel, fogászati- implantológiai felszereléssel és egy fogászati-sebészi motorral egészült ki. A foghiányok pótlásához minden előkészítő művelet, mint a gyökérkezelés, csontkorrekció, letört fogak, gyökerek eltávolítása, fogászati implantátum beültetése mind helyben megoldható.

A rendelő családi-baráti vállalkozás, több évtizede visszajáró betegkörrel. Azóta sok családnak már három generációja is ide jár kezelésre. Dr. Seereiner Tamás és Dr. Kelemen Zoltán egyetemi éveikből ismerik egymást. A fiatalabb orvosoknak, amennyiben szükséges, mindig van lehetősége az esetet egy idősebb kollégával megkonzultálnia.

Magánrendelőnk teljes fogászati és szájsebészeti ellátást nyújt a kor legmodernebb eszközeivel és anyagaival.

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 20.00
Kedd14.00 – 20.00
Csütörtök14.00 – 20.00

Bejelentkezés szükséges!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek