Rock Rose Dental-Medical

1052 Budapest, Petőfi tér 3. | +36-1-338-2071, +36-30-758-9729 | http://www.rockrose.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rock Rose orvosi tapasztalata szerint a fogakat nem érdemes izoláltan kezelni, elválasztva a test egészétől. Például egy helytelenül kialakított tömés, korona, híd, stb. hosszú távon a harapás teljes eltolódását eredményezheti és derékfájáshoz vezethet.

A Rock Rose a nyugati típusú akadémikus orvoslást és a keleti medicinát ötvözi. A kettő kombinációjából egy új integrált orvosi-gyógyító szemléletet teremtett.

A 21. század embere már abban a szerencsés helyzetben van, hogy lehetősége van az összes orvosi rendszer megismerésére és alkalmazására. Ez a komplex szemlélet biztosítja a pácienseink személyre szabott kezelését a hatékonyabb gyógyulás érdekében.

A Rock Rose a "kitörés virága”. A pániktól a hősiességig vezet, gyógyírja a vészhelyzeteknek. A Rock Rose hatására a páciens képes uralni a rátörő félelmeket, nyugodt, higgadt és bátor lesz. Ijedtség, pánikhajlam és félelem esetén tanácsos használni. Segíti feloldani a szorongást, így a fogászati beavatkozástól félő, stresszes emberek számára megkönnyíti a kezelés menetét.

Nyitvatartás:

Időpont-egyeztetéssel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Parkolási lehetőség szemben a Marriott Hotel parkolójában, az Aranykéz utcai parkolóházban, a Pesti Barnabás utcában a Vasudvar Millenium Center mélygarázsában, illetve a rakparton.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-338-2071, +36-30-758-9729
Email:info@rockrose.hu
Honlap:http://www.rockrose.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/RockRoseDentistryAndOralSurgery
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek