Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center

1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14. | +36-1-267-3452, +36-30-838-0238 | http://www.feherhajorevital.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Minden emberben él a vágy, hogy minél tovább éljen ne csak egészségesen, hanem fiatalosan is. Ez az igény hívta létre az orvostudományon belül az anti-aging orvoslást, amely a szervezet egészére vonatkozóan, komplexen próbálja optimalizálni a kor előrehaladásának folyamatát, jelentősen javítva az emberek életkilátásait és életminőségét. Ezt a holisztikus szemléletet valósítjuk meg immáron több mint 10 éve a Fehérhajó Revital Centerben is mind az alakformálás, mind az esztétikai dermatológia terén.

Az a rohamos fejlõdés, ami az eszközök technikai fejlesztésében napjainkban tapasztalható - megfelelõ szakmai ismeretekkel párosítva - az esztétikai dermatológia és az alakformálás területén magas színvonalú, biztonságos, hatékony szakmai munka elvégzését teszi lehetõvé. Céljuk a természetesség jegyében a XXI. század legmodernebb hatóanyagait, eszközeit alkalmazva segíteni a fiatalodni és karcsúsodni vágyóknak. Az elmúlt évtized a bizonyíték, hogy 2008 óta az első kezelésre jelentkezőkből visszatérő páciensek váltak. Büszkeséggel tölt el az is, hogy a hazai közélet szereplői közül sokan bízzák ránk arcbőrük, alakjuk megóvását.

Hatékony, látványos, hosszan tartó eredményt hozó kezeléseinkkel és egyénre szabott programjainkkal várjuk Önöket!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

Bejelentkezés szükséges!

További információk:

Egyéb utalványok, kártyák:Egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.