Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász

1052 Budapest, Váci u. 4. 1. em. | +36-20-919-3312 | http://www.drlintner.hu
Desktop

Szülész-nőgyógyász vagyok Budapesten. A szülések vezetése mellett szakterületemen belül elsősorban a praenatalis diagnosztika, magzati és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati laparoscopos és hasi sebészet irányába specializálódtam. Egy Nőgyógyászati Onkológus csapat részeként heti több alkalommal végzek radicalis műtéteket.

Szülészet

A terhesgondozás egyik legfőbb feladata a megfelelő időben elvégzett vizsgálatok alapján a rizikóterhesek (a Magzatot vagy Kismamát érintő betegségek) kiszűrése és adott esetben a kezelés korai megkezdése, valamint a Kismamák szülésre történő felkészítése. A terhesgondozás kapcsán napjainkban a legfőbb hangsúly az ultrahang vizsgálatokra, a praenatalis diagnosztikára helyeződik.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati szűrések, mint a méhnyak elváltozások, méhtest elváltozások, petefészek elváltozások, emlő elváltozások, HPV, meddőségkezelés, rákszűrés, női gyulladások, hüvelyi folyás.

Onkológiai sebészet

Jóindulatú méh és petefészek elváltozások (myoma, petefészek cysta, endometriozis, polyp) ultrahang diagnosztikájával és mind laparoscopos mind hasi műtéti kezelésével foglalkozom. A műtéti kezelések kifejezetten specializációm fő irányát jelentik. A női nemi szerveket érintő rosszindulatú megbetegedések ( méhnyakrák, méhtestrák, petefészekrák, szeméremtestrák ) diagnosztikáját és radikális műtéti kezelését egy onkológiai csapat tagjaként folytatom, amely mind az országban, mind a nemzetközi szintéren elismerést nyert már el.

Nyitvatartás:

Csütörtök16.00 – 20.00

Bejelentkezés szükséges!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-919-3312
Honlap:http://www.drlintner.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.