Dr. Gresznáryk Andrea pszichiáter

1055 Budapest, Bihari János u. 18. 2. em. | +36-30-966-0792 | http://www.lelekorvos.hu
Desktop

Szakrendelői munkámban a legkülönbözőbb pszichiátriai problémákban szenvedő betegekkel foglalkozom. Rendszeresen kezelek súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel küzdő pácienseket is.

Hosszú éveken át voltam intézményi pszichiáter egy drogrehabilitációs intézetben.

Sokéves tapasztalatom van a depresszió, a szorongásos zavarok (például a pánikbetegség, a fóbiák, a generalizált szorongás), a testi betegségek talaján kialakult lelki panaszok, illetve a lelki betegségek talaján kialakult testi panaszok gyógyításában, valamint a szkizofréniákban és dementiákban szenvedő betegek kezelésében. Foglalkozom továbbá alkohol- és drogbetegekkel, s évek óta dolgozom értelmi fogyatékosokkal is.

Nyitvatartás:

Érdeklődjön, egyeztessen időpontot telefonon vagy e-mailben.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-966-0792
Email:greszi@gmail.com
Honlap:http://www.lelekorvos.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek