Dobi Imre természetgyógyász, mozgás- és masszázsterapeuta

1051 Budapest, Arany János u. 33. | +36-20-978-6757 | http://www.lumbagoterapia.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mozgásszervi betegségeket gyógyítok, célom a jó közérzet helyreállítása, fenntartása, a fájdalmak enyhítése, megszüntetése, balesetet szenvedett betegeim rehabilitálása. Szakmai ártalmaknak kitett pácienseimnél (pl. informatikusok, pincérek, hegedűművészek, stb.) a kóros állapotok kialakulásának megelőzése valamint a testtartási hibákból és a túlterhelésekből eredő deformálódások megállítása, visszarendezése elsősorban csontkovácsmódszerekkel, gyógytornával és masszázsterápiával.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 14.00
Kedd08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00

Szombaton és vasárnap egyéni megbeszélés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-978-6757
Email:dobimre28@gmail.com
Honlap:http://www.lumbagoterapia.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek