Brainwaves - figyelemfejlesztés

1056 Budapest, Papnövelde u. 1. I. em. | +36-20-268-0052 | http://figyelemfejlesztes.hu
Desktop

Szakembereink neurofeedback (EEG-biofeedback) terápiával, figyelemfejlesztéssel, autogén tréninggel és pszichológiai konzultációval foglalkoznak.

A neurofeedback tréning egy olyan fejlesztőeljárás, amelynek során az egyén képessé válik arra, hogy a saját állapotait hatékonyan szabályozza. Az erre a célra kifejlesztett eszköz képes regisztrálni az agyhullámok mintázatát, amely alapján a neurofeedback tréner finomhangolásokat végez a készüléken. A beállított, optimális működés irányába mutató értékek elérésével a kliens (gyermek, vagy felnőtt) jutalmazásra épülő tanulás révén sajátíthatja el, hogyan kerülhet éber és relaxált állapotba – olyan állapotba, amelyben könnyedén képessé válik saját állapotait módosítani.

A neurofeedback alkalmazása a figyelemkoncentráció és a mentális teljesítőképesség növelésére, és a tanulás eredményességére egyaránt hatással van.

Az EEG-biofeedback  eljárást eredményesen használják a következő problémák kiegészítő kezelésére: ADHD, figyelemzavar, autizmus, addikciók, depresszió, tanulási zavarok (diszlexia, diszkalkulia, diszgráfia), szorongásos zavarok; stresszbetegségek, alvászavar, memóriafejlesztés, tick, migrén, alvászavar.

Fontos hangsúlyozni, hogy a neurofeedback tréning kiegészítő terápiának számít, és nem helyettesíti a pszichoterápiát, a pszichológiai konzultációt, vagy az orvosi beavatkozásokat.

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek