Brainwaves - figyelemfejlesztés

1056 Budapest, Papnövelde u. 1. I. em. | +36-20-268-0052 | http://figyelemfejlesztes.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szakembereink neurofeedback (EEG-biofeedback) terápiával, figyelemfejlesztéssel, autogén tréninggel és pszichológiai konzultációval foglalkoznak.

A neurofeedback tréning egy olyan fejlesztőeljárás, amelynek során az egyén képessé válik arra, hogy a saját állapotait hatékonyan szabályozza. Az erre a célra kifejlesztett eszköz képes regisztrálni az agyhullámok mintázatát, amely alapján a neurofeedback tréner finomhangolásokat végez a készüléken. A beállított, optimális működés irányába mutató értékek elérésével a kliens (gyermek, vagy felnőtt) jutalmazásra épülő tanulás révén sajátíthatja el, hogyan kerülhet éber és relaxált állapotba – olyan állapotba, amelyben könnyedén képessé válik saját állapotait módosítani.

A neurofeedback alkalmazása a figyelemkoncentráció és a mentális teljesítőképesség növelésére, és a tanulás eredményességére egyaránt hatással van.

Az EEG-biofeedback  eljárást eredményesen használják a következő problémák kiegészítő kezelésére: ADHD, figyelemzavar, autizmus, addikciók, depresszió, tanulási zavarok (diszlexia, diszkalkulia, diszgráfia), szorongásos zavarok; stresszbetegségek, alvászavar, memóriafejlesztés, tick, migrén, alvászavar.

Fontos hangsúlyozni, hogy a neurofeedback tréning kiegészítő terápiának számít, és nem helyettesíti a pszichoterápiát, a pszichológiai konzultációt, vagy az orvosi beavatkozásokat.

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek