Balansz Egészségfejlesztő Központ

1055 Budapest, Stollár Béla u. 3. | +36-30-308-6379 | http://balanszek.hu
Desktop

A Balansz Egészségfejlesztő Központban pszichológusok és gyógypedagógusok dolgozunk együtt. Célunk az egészséges emberi működés megvédése, fejlesztése az egyének és a szervezetek életében.

Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék hatékonyabban és gyorsabban megoldani problémáikat, konfliktusaikat, akik szeretnének testi és lelki tüneteik felett hosszú távú kontrollra és mélyebb belátásra szert tenni, vagy akik új szociális és kommunikációs képességeket akarnak elsajátítani.

Széleskörű szaktudásunkra támaszkodva az egyéni és csoportos pszichológiai tanácsadás, pszichoterápia és tréningek keretei között felnőtteknek, gyermekeknek és szervezeteknek egyaránt tudunk segíteni.

Budapesten a Jászai Mari térnél, barátságos és zöld belső környezetben várjuk klienseinket.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek