Liberty Square Parking (volt Lipót Garázs)

1054 Budapest, Szabadság tér . | +36-1-354- 3113, +36-30-619- 5147 | http://www.libertysquareparking.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Liberty Square Parking a Szabadság tér alatt található modern parkolási létesítmény. A négy emeletes, 806 férőhellyel rendelkező jelentős mélyépítmény a legnagyobb és legkorszerűbb parkolási létesítmény Budapest belvárosának üzleti negyedében. A Liberty Square Parking kiválóan alkalmas nagyobb flottaállományok befogadására is. A legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő Liberty Square Parking széles skálájú szolgáltatásokkal biztosítja a megbízható és kényelmes parkolást.

A Liberty Square Parking az V. kerületben, a Magyar Nemzeti Bank és az Amerikai Nagykövetség szomszédságában található. A Parlament épülete és a Gresham Palota néhány utcányira található. Az infrastuktúrát tekintve rendkívüli adottságokkal rendelkezünk, a Liberty Square Parking a főváros bármely pontja egyszerűen megközelíthető a rendelkezésre álló tömegközlekedési eszközökkel.

Számos bérleti konstrukció kínálja a választási lehetőséget ügyfeleink számára, hogy igényeikhez a legközelebb álló megoldást megtalálják.

A standard kategóriában mobil parkolóhely választására van lehetőség, mely lényege, hogy az ügyfél részére a mélygarázs -1, illetve -2 szintjén változó parkolóhelyet biztosítunk.

A legkényelmesebb megoldást prémium kategóriában tudjuk nyújtani. Ekkor - tehát FIX díjcsomag esetében - az ügyfél egy dedikált, szerződésben rögzített, a Liberty Square Parking -3 vagy -4 szintjén található parkolóhely kizárólagos használójává, bérlőjévé válik.

A szerződéses jogviszonyon kívül számos eszközválaszték használatára van lehetőség a napi parkolási rutin zökkenőmentesebbé tételére.

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Kedd00.00 – 24.00
Szerda00.00 – 24.00
Csütörtök00.00 – 24.00
Péntek00.00 – 24.00
Szombat00.00 – 24.00
Vasárnap00.00 – 24.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Lipót Garázs Bónuszkártya, bérletek

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tőzsdepalota Parkolás Kft.
Telefon:+36-1-354- 3113, +36-30-619- 5147
Email:info@libertysquareparking.com, istvan@libertysquareparking.com
Honlap:http://www.libertysquareparking.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek