Bank Center Autómosó

1051 Budapest, Szabadság tér 7. -2. em. | +36-30-812-7014 | http://www.citywash.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Autómosónkat a Bank Center mélygarázsában működtetjük.

Az ügyfeleinknek a legfontosabb a precíz munka és a megbízhatóság. Ez a két dolog nálunk kiemelt szempont, egész vállalkozásunkat erre építettük fel.

A felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket. A gépkocsik rendszeres mosására, ápolására nemcsak az esztétikai szempontok miatt van szükség, hanem értéküknek megőrzése érdekében is. Évszaktól függően más és más környezeti hatás éri a gépkocsikat, amelyek jelentős károkat tudnak okozni a fényezésben, de még az autó szerkezeti elemeiben is. Egy kívül-belül ragyogóan tiszta autó nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem a tulajdonosát is öröm tölti el, amikor útnak indul.

A takarítás lényege, hogy néhány liter víz felhasználásával kizárólag kézzel végezzük az autó tisztítását. A kézi megoldásnak köszönhetően a nehezen vagy el nem érhető helyeken is tisztává lehet varázsolni az autót. Szintén a kézi mosás miatt az autó fényezését, karosszériáját megkímélve, karcmentesen dolgozunk. A mosás során biológiailag teljesen lebomló vegyszereket alkalmazunk, így nem szennyezzük a környezetet. Az autód nem csak megszépül, de egyben a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-812-7014
Honlap:http://www.citywash.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek