Tényleg, lehetne sokkal nagyobb is a Városháza park

Oszd meg másokkal!

Desktop

Korábbi cikkek a témában:

Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje megválasztása esetén a Városháza parkolóját köztérré alakítatná, számolt be az MTI a csütörtöki rendezvényről. 

Az ellenzéki politikus csütörtökön Budapesten, a Városháza park szomszédságában található, parkolóként használt, elkerített területen tartott sajtótájékoztatóján elmondta: főpolgármesterré választása esetén az első intézkedése lesz egy tervpályázat kiírása annak érdekében, hogy a parkolóból "a város agoráját, (...) főterét" alakítsák ki.

Zugló polgármestere felfoghatatlannak nevezte, hogy harminc évvel a rendszerváltás után nem volt egy olyan városvezető sem, aki fontosnak érezte volna megüzenni a budapestieknek, hogy az önkormányzat értük van. "Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők" - fogalmazott, megjegyezve, a parkolóként üzemelő terület valószínűleg Budapest legértékesebb telke.

(Eredetileg mintha így is indult volna a Városháza park projekt, amikor lebontották a Károly körúti földszintes épületcsonkokat. Meg ígérték mostanában a régi Invalidus-épület homlokzatának rekonstrukcióját is, egy ideje aról sem hallunk, remélhetőleg éppen a terveket készítik.)

Egy jó kis összefoglaló, még tavalyról, mi is történt a kétezres évek eleje óta.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek