Ne felejtsétek, vasárnap képviselő-választás (nem mindenkinek)

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Az V. kerületben hárman indulnak a 4-es számú egyéni választókerületi képviselői mandátumért a vasárnapi időközi választáson: Balla Valéria Emese a Fidesz és a KDNP színeiben, továbbá ketten függetlenként: Nagy Béla és Schmuck Andor.

A főváros V. kerületének 4. számú egyéni választókerületében azért tartanak időközi képviselőválasztást július 8-án, mert az eddigi képviselő, Böröcz László (Fidesz-KDNP) a tavaszi parlamenti választáson országgyűlési mandátumot szerzett és a két tisztség összeférhetetlen. 

És a három jelölt:

Dr. Balla Valéria jelenleg az önkormányzat alpolgármestere. Pártja színeiben "szebb, sportosabb és legfőképp egészségesebb belvárost építenek".

 

 

 

 

 

Nagy Béla, független, a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd támogatásával. Nyugdíjas belvárosi tanár, a környezetvédelem és a lakók nyugalma fontos neki.

 

 

 

 

 

Schmuck Andor, független. Azt ígéri, hogy ennek a 18 háztömbnek jó házmestere lesz.

 

 

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek