Ég veletek Semmelweis utcai fák

Oszd meg másokkal!

Desktop
A fotó tavaly nyáron készült, fotó: cai
A fotó tavaly nyáron készült, fotó: cai

A környéken ez az egyetlen zöld folt, a fákkal szegélyezett elegáns utcák egyetlen megmaradt emléke. 

Múlt héten döntött a kerület Tulajdonosi Bizottsága arról, hogy hozzájárul a Semmelweis utca összes fájának a kivágásához - írja blogjában dr. Csonka Krisztián, LMP-s önkormányzati képviselő.

A környék lakói régóta aggódnak a fák miatt, mert az utca felújítása már vagy négy éve tervben van, és ehhez még 2014-ben készített is állapotfelmérést a növényzetről a Főkert. Ennek az eredménye már akkor is lesújtó volt, az ostorfák nagy részéről mondták, hogy olyan rossz állapotban vannak, hogy ki kéne vágni őket. 

A mostani döntéssel az összes fa sorsa megpecsételődött. 

(Legyünk azért igazságosak, a szakvéleménybe itt bele lehet kukkantani, és bizony, gyorsan átpörgetve talán csak négy olyan fa van a listán, ami alatt biztonságosan lehet sétálni, kávézni vagy parkolni...)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek