Bringásreggeli Mikulásoknak (és a többi télen kerékpározónak)

Oszd meg másokkal!

Desktop

Télen is bringával jársz? A Kerékpárosklub Mikulással, ételekkel, meleg italokkal, bringaszervizzel és természetesen sok szeretettel vár mindenkit december 6-án az Erzsébet téren. 

Helyszín és idő: 2018. december 6. 7:00-9:00, Budapest, Erzsébet tér (Az Andrássy út felőli sarkon a MOL Bubi állomásoknál). Térkép: https://goo.gl/maps/zKwp2vuRqDL2)

Idén a Vinikli bringás borbár hozza a szendvicseket, kávét és teát. Desszertek hagyományosan a teherbiciklin érkező Dynamobake brownie-k lesznek, mindeközben pedig RideKálmán jótékonysági célú adományszervizében kérhetsz kisebb téli beállításokat és karbantartási tanácsokat. Az ORFK - OBB jóvoltából első-hátsó biciklilámpát és prizmát kap mindenki, akinek nincs.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek