Minden nő számít: rózsaszínbe borul vasárnap a Lánchíd

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület rózsaszín Lánchídi sétát szervez szeptember 30-án délutánra.

Ezzel nyitja meg a rózsaszín októbert, ami a nemzetközi mellrák-ellenes fellépések hónapja, amikor országszerte számos felvilágosító rendezvényt tartanak különböző civil szervezetek. A mellrák nem megelőzhető betegség – egészséges életmóddal ugyan lehet csökkenteni minden betegség kockázatát, de teljes biztonsággal kizárni nem lehet. Idejében felfedezve a mellrák jól gyógyítható, és a szűréseken való részvétel fontosságára szeretnék elsősorban felhívni a figyelmet. 

A hídséta naplementekor, vagyis 18.30-kor kezdődik. A közös sétához a szervezők kis meglepetésekkel és rózsaszín zászlókkal készülnek, amelyeken az emlőrákkal kapcsolatos különböző tudnivalók olvashatók. Ezt követően öröm-koncert zárja a rendezvényt soul és gospel zenével, elektromos hegedűvel és különleges minimál tangóval.

De már délután háromtól várnak mindenkit az Akadémia elé, a programot (és a későbbi szűrések, rendezvények elérhetőségeit) itt találod

A rendezvényhez kapcsolódóan ezekre a forgalmi változásokra számíthatsz:

Tilos megállni:

  • szeptember 27-én 7 órától 22 óráig a Magyar Tudományos Akadémia nagy parkoló területén.
  • szeptember 29-én 18 órától 30-án 22 óráig a Magyar Tudományos Akadémia parkoló területén (MTA előtti szervízút mindkét oldalán).

Szakaszosan és időszakosan lezárják:

szeptember 30-án 18 órától 19 óra 15 percig

  • a Széchenyi rakpartot a Vigyázó Ferenc utca és a Széchenyi tér között,
  • a Széchenyi teret,
  • a Széchenyi Lánchidat.

A lezárás a hídon átmenő tömegközlekedést is érinti, erre számítsatok vasárnap kora este.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?