Ősi foglalkozás űzőit kapta el hétvégén a rendőrség

Oszd meg másokkal!

Desktop
George Cruikshank: Dandy pickpockets
George Cruikshank: Dandy pickpockets

A BRFK hét zsebtolvajt fogott az ünnepek alatt.

Ráadásul az egyik páros még februárban emelte ki a gyanútlan utas táskájából a tárcáját - a Hild tér és a Clark Ádám tér között a buszon - őket mostanra azonosították és fogták el a biztonsági felvételek alapján.

Loptak szórakozóhelyen táskából, zebránál szatyorból, turistától zsebből, őket viszont hamar, volt, hogy már a helyszínen elkapták a rendőrök.

Szóval szinte az összes "klasszikus" zsebelés-forma előfordult. Vigyázzatok a cuccaitokra. És olvassatok Twist Olivért. A zsebtolvajlás ősi tudomány, és mi még mindig kiszolgáltatjuk magunkat az elkövetőknek. Pedig tarthatnánk a fontos holminkat belső, cippzáros zsebben, biztonsági zsebes hátizsákban is például. 

A címképet George Cruikshank készítette, aki a Twist Olivér eredeti illusztrációit is, még 1838-ban. Ez a rajza a Museum of Londonban látható.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek