Blokkolós autótolvajt fogtak (akinek már különben is ülnie kellett volna)

Oszd meg másokkal!

Desktop

A belvárosi nyomozók elfogták azt a férfit, aki egy elektronikus-blokkolóval nyitott ki egy autót. A férfi ellen körözés is volt érvényben.

Az 53 éves budapesti Cs. Károly még március 29-én délután Budapest V. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton egy blokkoló-eszköz segítségével kinyitott egy parkoló autót és ellopta a benne lévő táskákat, majd elmenekült a helyszínről. Elfogásakor gépjárműfeltöréshez használt eszközöket és egy elektronikus-blokkolót, majd a lakásában további blokkoló-eszközöket találtak, írta a police.hu.

Csak hogy tudd, hogyan is használják ezt a blokkolós dolgot:

  • 1. A tolvaj arra vár, hogy leparkolj. 
  • 2. Amikor a kulcstartón levő pittyegővel (azt hiszed, hogy) lezárod az autódat, ennek a jelnek az autóhoz jutását akadályozza meg ezzel az elektronikus blokkoló eszközzel.
  • 3. Elsétálsz, abban a hiszemben, hogy rendesen bezártad az autódat, hiszen pittyegett is, meg minden. 
  • 4. Szabad a pálya a tolvaj előtt, kipakolhatja a kocsit . (Elvinni ugye nehezebb.)

A legtöbb autó, ha zárod-nyitod, nem csak pittyeg, hanem villog is, sőt ha nincs förtelmes zaj az utcán, hallhatod a zárak záródását is. Ne siess annyira, ne adj esélyt a tolvajoknak.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek