Elfogták a Honvéd téri idősecske, paranoiás pedofilt

Desktop
Kép: drawception
Kép: drawception

A Honvéd téri játszón bukott meg a 71 éves férfi, aki, mint kiderült, már évek óta járta a budapesti játszótereket, és néha elcsalt magával kisebb, 12 év alatti fiúkat. 

Július végén a biztonsági őrnek tűnt fel az öreg, hogy igyekszik kisfiúkkal szóba elegyedni. Akkor elkergette, de a kollégáival és a játszótéri szülőkkel beszélgetve kiderült, az öreg rendszeresen feltűnik Budapest különböző játszóterein. Az egyik kamasz le is fotózta, így tudták K.-t azonosítani.

A házkutatás során számos portrét találtak fiatal fiúkról, ezek mindegyike gyerekek fejéről készült, illetve találtak újságkivágásokat hirdetésekről, amelyekben általában fiatal, alulöltözött gyerekek voltak láthatók (például zuhanykabint, medencét reklámozva). Az is kiderült a házkutatás során, hogy a férfi paranoid, egy levélben például arról írt, hogy az 1980-as olimpián ügynökök követték a Szovjetunióba, illetve hogy megpróbálták lelőni, rálőttek, a vonatból ki akarták lökni. Találtak továbbá egy listát, amin a IX. kerület rendőrautóinak rendszámát gyűjtötte össze.

Az öreg szabadlábon várja a vádemelést, mert bár betegesen vonzódik a fiatal fiúkhoz, arra nincs bizonyíték, hogy ténylegesen szexuális kapcsolatot is létesített volna velük.

Az eredeti sztorit a Zsaru Magazin papír-kiadásában olvashatjátok, de az Index itt összefoglalta nekünk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?