Virágcserépbe dugta a lopott mobilt, hogy ne találják nála

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció, forrás: huffpost
A kép csak illusztráció, forrás: huffpost
A Belvárosban egy török állampolgár kért segítséget a rendőröktől, mert egy szórakozóhelyen ellopták a mobiltelefonját. A járőrök öt perc alatt elfogták az elkövetőt. A telefon is meglett: egy virágcserépben.

A 19 éves budapesti G. Roland május 11-én hajnalban egy belvárosi szórakozóhelyen emelte el egy török állampolgár – asztalon felejtett – mobiltelefonját. A sértett egy keresőprogram segítségével bemérte, merre lehet a készülék, leintett egy gépkocsizó járőrpárt és segítséget kért tőlük. A rendőrök a kapott személyleírás és a mobilos keresőprogram alapján hamar megtalálták az elkövetőt. Az a rendőrök láttán menekülőre fogta, a lopott telefont meg egy virágcserépbe dugta gyorsan, nehogy megtalálják nála. Persze meglett, a telefon is, meg a tolvaj is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek