Ingyen kaja és bilincs

Oszd meg másokkal!

A belvárosi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le annak a nőnek az ügyét, aki három hét alatt négy budapesti étteremben is evett fizetés nélkül.

A nyomozás adatai szerint a 31 éves tárnoki Sz. Tímea 2016. október 29. és november 20. között négy budapesti étteremben járt, összesen közel százezer forint értékben hagyott maga után kifizetetlen számlát.

November 20-án fogták el, amikor egy belvárosi étteremben vacsorázott, és ott sem akart fizetni. Sz. Tímea először az ételre panaszkodott, de végül már azt a számlát sem akarta kifizetni, amiből levonták a kifogásolt ételt. Azt mondta, hogy nincs nála pénz. Az étterem alkalmazottai ekkor hívták a rendőröket, akik a nőt a helyszínen elfogták. A rendőrök Sz. Tímeánál – állítása ellenére – annyi készpénzt találtak, ami elegendő lett volna a számla kiegyenlítésére.

A csalás miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek