Eltűnt egy fiatal nő, segítséget kér a rendőrség

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

A képen látható fiatal nőt keresik a kőbányai rendőrök. Utoljára Újpesten látták, így bárhol lehet a városban.

A 23 éves nő 2017. október 20. óta ismeretlen helyen tartózkodik, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Gerstenmajer Nikolett körülbelül 158 centiméter magas, molett testalkatú, vállig érő, barna hajú - írja a police.hu.

A X. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gerstenmajer Nikolettet felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek