CD-Fű Kultúrpince

1053 Budapest, Fejér György u. 1. | +36-1-793-5351

Oszd meg másokkal!

Desktop

1998 végén páran fantáziát láttak egy romos pincében és egy csupasz tűzfalban, és fáradságos munka árán megszületett Budapest harmadik teázója, a CD-Fű.  CD, mert eredetileg egy CD-bolt is helyet kapott itt, és Fű, mert itt voltak kaphatóak (és persze kaphatóak ma is) a legjobb minőségű teák a világ összes tájáról.

A CD-Fű több tekintetben is eltért, illetve eltér a többi teázótól: egyrészt a kicsit labirintusszerű hely mérete meghaladja a többi pesti teázó méretét, másrészt a tulajdonosok nyitottsága révén olyan váratlan zenekarok kaptak itt fellépési lehetőséget, mint a Heaven Street 7, a Blackout vagy a Dvan. De még mielőtt bárki azt gondolná, hogy itt minden este ereszdelahajamat játszanának a fiatalok, hangsúlyoznánk, hogy kultúrpince révén rendszeresek a legkülönbözőbb rendezvények, mint például a Madjong Klub díjkiosztó ünnepsége, a Képzőművészeti Egyetem és a Mome hallgatóinak kiállításai, vagy a pesti tarokkozók összecsapásai.

A CD-Fű öt terme szinte minden igényt ki tud elégíteni, egy egyszerű randitól kezdve, bármilyen zártkörű bulin (legénybúcsú, alternatív házasság, táborzárók, taggyűlések, szülinapok) keresztül a könyvbemutatókig, vitakörökig, illetve kiállításokig.

A CD-Fű komoly múlttal rendelkezik, de tartja a lépést a korral. A kínálat erősen bővült, mindenféle ital kapható ma már. Az egyetemisták és szabadúszók kedvére wifink is van, egész nap változatos zene szól a helyen.

Asztalfoglalás akár 50 főre is!

Nyitvatartás:

Hétfő18.00 – 24.00
Kedd18.00 – 24.00
Szerda18.00 – 24.00
Csütörtök18.00 – 24.00
Péntek18.00 – 24.00
Szombat18.00 – 24.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-793-5351
Email:kass.kata1@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/cdfukulturpinc
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek