MKB Bank - Váci utca

1056 Budapest, Váci u. 38. | +36-40-333-666/Lakossági TeleBANKár, +36-40-333-777/Vállalati TeleBANKár | http://www.mkb.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bankunk ügyfelei – a hazai piacon egyedülálló módon – a „Személyesen Önnek” jeligével fémjelzett, közvetlen személyes pénzügyi tanácsadójuknál intézhetik saját és céges pénzügyeiket egyaránt. A Bank termékpalettájában a betéti kamatokat meghaladó számtalan befektetési lehetőség, illetve többféle hitelkártya (pénzvisszatérítés, adományozó, stb.) közül választhat, melyet az ország egyik legkedveltebb NETBANKÁR szolgáltatásával egyszerűen otthonról is nyomon követhet. A lakáshitel piac aktív szereplője az MKB Bank, itt is személyre szabott kondíciókkal és nagy tapasztalattal bíró tanácsadókkal várjuk. A budapesti belváros egyik legpatinásabb épületében bankolni már önmagában is élmény. Az egykori tiszti kaszinó falai között ma az MKB Bank működik, amelynek elődje az 1840-ben alapított első modern hazai bank, a Pesti Magyar Kereskedelmi Bank. A hitelintézet 1994-es privatizálása óta a Bajorország többségi tulajdonában lévő Bayerische Landesbank hazai leánybankjaként működik, s mint ilyen, a magyar bankpiac egyik meghatározó univerzális pénzintézete. Az MKB tradicionálisan óriási tapasztalatokkal rendelkezik kis- és középvállalatok számla- és hiteligényének kiszolgálásában: kisvállalatok részére jól átlátható, személyre szabott, vagy akár költségek tekintetében előre tervezhető számlacsomagokat kínál. A bankcsoport széles termékpalettája a hagyományos kereskedelmi banki tevékenységtől a teljes gépjármű-finanszírozásig, a nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásoktól a vagyonkezelésen át a biztosítási termékekig terjed. „Az MKB Bank ügyfelei személyes pénzügyi tanácsadójuk révén minden banki szolgáltatás közül a számukra leginkább megfelelőt kapják, legyen szó megtakarított pénzéről, napi vásárlásairól, lakásügyeiről, cégéről, biztonságáról vagy nyugdíjas éveiről. Remélem, hamarosan Önt is visszatérő ügyfelünkként üdvözölhetem megújult székházunkban!” Németh Gáborné fiókigazgató

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 15.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Németh Gáborné fiókigazgató
Telefon:+36-40-333-666/Lakossági TeleBANKár, +36-40-333-777/Vállalati TeleBANKár
Email:info@mkb.hu, telebankar@mkb.hu, NEMETH.GABORNE@mkb.hu
Honlap:http://www.mkb.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek