InterContact Fordító- és Tolmácsiroda

1054 Budapest, Hold u. 15. | +36-30-219-9300 | http://www.icontact.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az InterContact Budapest fordítóiroda és tolmácsiroda az éves árbevételt, a lefordított oldalak és a tolmácsolt napok mennyiségét, a foglalkoztatott beszállítók, valamint a megrendelők számát tekintve az egyik legelismertebb fordító- és tolmácsiroda Magyarországon.

Ügyfélkörünkhöz elsősorban a magyar közigazgatás, valamint az Európai Unió különféle szervei, intézményei és ügynökségei tartoznak, továbbá szerződéses beszállítóként dolgozunk a versenyszféra számos üzletágában vezető szerepet betöltő magyar és nemzetközi vállalkozásának.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:InterContact Budapest Kft.
Telefon:+36-30-219-9300
Email:office@icontact.hu
Honlap:http://www.icontact.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/IntercontactForditoiroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek