Kisdeák Evangélikus Óvoda

1052 Budapest, Deák Ferenc tér 4. II. em. 1. | +36-1-483-2160 | http://kisdeakovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk szakmailag önálló nevelő intézmény, óvodai nevelésünk a gyermeki személyiség kibontakoztatására, nevelésére, fejlesztésére törekszik. Nem csupán ”megengedi”, hogy a gyermek fejlődjön, nem passzívan szemléli ezt a fejlődést, hanem lehetővé teszi, elősegíti azt, tudatosan tervezett, szervezett nevelési helyzetek megteremtésével.

Nevelőmunkánk feltétele a nyitottság, mely egyrészt a családok iránti nyitottságot jelenti a gyermek viselkedésének, helyzetének mélyebb feltárása, a szülők nevelési eljárásainak megértése iránt, másrészt nyitottság a gyülekezet felé minden közös programban.

Fejlesztésünk a gyermek legfőbb tevékenységeiben nyilvánul meg beépítve a keresztény, evangélikus nevelésbe. Arra törekszünk, hogy a gyermekek keresztény hitbeli nevelésében segítségére legyünk a családoknak, a személyiségfejlesztés a családi neveléssel összhangban történjen. Más vallású, esetleg más népcsoportú gyermekek és családjuk másságát tiszteletben tartjuk.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-483-2160
Email:kisdeakovoda@gmail.com
Honlap:http://kisdeakovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek