Játékkal-Mesével Óvoda - Alkotmány utcai Tagóvoda

1054 Budapest, Alkotmány u. 19. | +36-1-311-4070 | http://jatekkal-mesevel-ovoda.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a fenti két cím alatt a Belváros szívében, a Parlament közelében, lakóházakban helyezkedik el. A Kossuth tér 9. első és második emeletén, valamint az Alkotmány utca 19. második emeletén, összesen 6 csoportban működünk. Mindkét óvodában jól felszerelt tornaszobával rendelkezünk.

Játékkal, mesével neveljük a gyermekeket vegyes életkorú csoportokban. A csoportok választásánál a szülők kérését – lehetőség szerint – figyelembe vesszük. Az óvodapedagógusok munkáját logopédus, óvoda pszichológus, pedagógiai asszisztensek. A 13 fő óvodapedagógusból 6 fő szakvizsgázott (másoddiplomás), 1 fő egyetemi végzettségű.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek