Belvárosi Játékóvoda

1055 Budapest, Honvéd u. 27. | +36-20-977-7725, +36-1-784-3842 | http://www.jatekovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ahol a kicsik nagyokat alkotnak!

Az Integrált Játékpedagógiai Alapítvány angol-magyar, kétnyelvű magánóvodája.

Az Integrált Játékpedagógiai Alapítvány fenntartásában működő Belvárosi Játékóvoda négy vegyes életkorú csoportjában integrált óvodai nevelés folyik az óvoda helyi nevelési programja alapján. A törvény szerint biztosítja a fogyatékos gyermekek sajátos neveléséhez, oktatásához szükséges személyi és tárgyi feltételeket. A sajátos nevelési igényű gyermekeket (autista, megkésett beszédfejlődésű, enyhe értelmi) együtt neveljük egészséges társaikkal (csoportonként 2-3 gyermeket integrálunk) az óvodapedagógusok, szakemberek, szülők szoros együttműködésével egy humánusabb intézménytípus megteremtése érdekében. Az integráció biztosításával a korai társadalmi esélyegyenlőség eszméjének megvalósulását tartjuk szem előtt. Fontos és kiemelt feladat az óvodába felvett SNI-gyerekek nevelése. Elősegítjük a gyermekek előítéletektől mentes, nyitott, társaikat, a másságot elfogadó és toleráló attitűdjének kifejlődését, az empátia és az altruista magatartásformák kibontakozását. Forrás és további részletek: adhat.hu

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.30
Kedd07.30 – 17.30
Szerda07.30 – 17.30
Csütörtök07.30 – 17.30
Péntek07.30 – 17.30

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek