Bástya Óvoda

1056 Budapest, Bástya u. 4-6. | +36-1-317-7536 | http://bastyaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bástya utcai óvoda a Belváros déli részén 1980-ban nyitotta meg kapuit. A két szinten működő modern, jól felszerelt intézményünk világos, napfényes csoportszobáit a harmonikus egységes berendezések teszik különlegessé, színessé. Az intézmény akadálymentesített, így mozgáskorlátozottak számára is biztosított a bejutás.

Óvodapedagógusaink speciális végzettségei: fejlesztőpedagógia, mozgásfejlesztő, alapozó terápia, szenzomotoros integráció, inkluzív nevelés, népi játszóház vezető, dyslexia prevenció.

A 2010-es nevelési évtől angol nyelvű játékos idegen nyelvvel való ismerkedés folyik minden csoportban. Hetente több nap, több órán keresztül két nyelven folyik az élet, a különböző napszakokban, változatos formában, a magyar és az angol nyelvű pedagógus egyidejű jelenlétében.

Kötetlen komplex foglalkozásokon, a játékban tanulás módszerének alkalmazásával, változatos tevékenykedéssel szinte észrevétlenül sajátítják el az együttműködés, a társas érintkezés szabályait, és fejlődik kommunikációs készségük. Az életben való boldoguláshoz meg kell tanulniuk beszélni, közlekedni, a környezet által biztosított keretek közt tevékenykedni, a társakkal jól együttműködni, a környezet tárgyait, eszközeit használni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek