Balaton Óvoda

1055 Budapest, Balaton u. 10. | +36-1-312-1415 | http://www.balatonovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kerületünk arculata újul, modernizálódik, zöld területekkel bővül. A környező játszóterek családbaráttá fejlődtek köszönhetően a kerület vezetésének.

Az épületben bölcsőde is található, külön kapu- bejárattal, ezen a bejáraton közelíthető meg az óvodavezetői iroda. Saját belső udvarral rendelkezünk, a kerületben egyedülálló módon. Belső elosztás tekintetében az épület 2 szintes, a földszinten 4 csoportszoba, konyha, nevelői szoba, mosókonyha, 4 gyermekmosdó, gyermeköltözők, mosókonyha, felnőtt mosdó, raktár található.

Az első emeleten egy csoportszoba és a tornaterem, a második emeleten logopédia szoba, 2 fejlesztő szoba, raktár, mosókonyha, felnőtt öltöző, felnőtt mosdó található.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek