Nádor Galéria

1051 Budapest, József nádor tér 8-9. | +36-20-311-4717, +36-1-266-–3543 | http://www.nadorgaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nádor Galéria Budapest patinás belvárosában a József nádor téren található, nem messze a Gerbeaud cukrászdától. Létrejötte 1997 őszén történt, az 1994-ben alakult Belvárosi Művészek Társasága által. A BMT nonprofit művészeti egyesület, mely a galéria programját, célkitűzéseit maga határozza meg, ezért pályázataink fontos szerepet kapnak egyesületi életünk megoldásához.

A galéria egyfajta hiánypótló bemutatóterem, kinyújtott műterem, amely galéria-klubként is működik. A galériához tartozó hivatásos művészek a kerületben élnek vagy alkotnak. Különösen fontos a tematikus kiállítások koncepciójának kialakítása, melyre saját tagjaink alkotásain kívül meghívott művészkollégák műveit is bemutatjuk. Így gyakran erre az alkalomra készült művek kimagaslóak, máshol díjnyertes művekké válnak. A tematikus kiállításoknál néha az egységes méretet is meghatározzuk a téma megjelölésén kívül így összehasonlítási lehetőséget is nyújt. A fontosabb kiállításokról színvonalas kétnyelvü kiadványt jelentetünk meg. A Nádor Galéria többször fogadott külföldi kiállítókat, idős mestereket illetve diplomázó vagy művészeti egyetemi hallgatókat.

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-311-4717, +36-1-266-–3543
Email:kpbli@yahoo.co.uk
Honlap:http://www.nadorgaleria.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek