Mozaik Zsidó Közösségi Hub

1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. | +36-20-400-6746, +36-20-400-6747 | http://mozaikhub.hu/hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Mozaik Zsidó Közösségi Hub a JDC kezdeményezése, nevéhez híven, egy sokszínű, nonprofit szakmai-közösségi tér, mely egyszerre biztosít infrastruktúrát és megosztott munkateret, konzultációs-, mentorálási, valamint képzési és tanulási lehetőséget zsidó közösségi szervezetek és kezdeményezések számára.

A Mozaik Hub többfajta lehetőséget biztosít szervezetek, projektek, egyéni kezdeményezők számára hosszú távú közös munkára, szakmai és egyéb hozzájárulások formájában.

A rezidens tagok a Mozaik Hub központi szereplői, akik a Hub által kínált megosztott munkatér, valamint infrastruktúra közvetlen használói. A Mozaik Hub tagok emellett konzultáció, tréningek, szakmai segítségnyújtás formájában további támogatásban részesülnek olyan területeken, mint például stratégiai tervezés, forrásteremtés, jogi-pénzügyi ismeretek, önkéntesekkel való munka, kommunikáció stb.

A csatlakozó tagok olyan szervezetek, melyek közvetlenül nem a Mozaik Hubban működnek, de részesülnek szakmai konzultációban, valamint lehetőségük van a Hub által szervezett tréningeken, képzéseseken részt venni.

A Hub Up projektek egyszeri, egyéni vagy kiscsoportos kezdeményezések, melyek kibontakozásához és sikeréhez a Mozaik Hub által fenntartott infrastruktúra biztosításával, szakmai segítségnyújtással, valamint mikro-támogatások lehetőségével járulunk hozzá.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-400-6746, +36-20-400-6747
Email:mirceace@jdc.org
Honlap:http://mozaikhub.hu/hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/mozaikhub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek