Magma Galéria

1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 11. | +36-1-235-0277 | http://www.magma.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy galéria, ami nemcsak nevében az, hanem minden porcikáját úgy próbálták kialakítani, ahogy elvárható egy, a tárgyalkotókat kiszolgáló önálló, büszke, de mégsem tolakodó „üzlettől”. Mielőtt elmerülnénk a témában, néhány szó azokról a paraméterekről, melyekkel kell, hogy rendelkezzen egy hely.

Az üzlet Budapest belvárosában a Petőfi Sándor utcában található, a több mint 200 m² kiállítói terület két szinten osztozik. A belső tér elegáns, de visszafogott, mindenkor hagyja érvényesülni az ott kiállított mobíliákat és egyéb kiegészítőket. Minden megtalálható, ami egy lakásban szükséges lehet. Elsősorban a fiatalabb korosztály ízlését kiszolgáló, „gyárthatóság és funkcionalitás” elvét szem előtt tartó tárgyakat láthatunk. Az utcára néző óriási üvegfelületek kellemes nézelődésre adhatnak lehetőséget az érdeklődőknek és potenciális vásárlóknak. A belső tér kialakításánál a természetes anyagok, a natúr fa és az alumínium szürkéje dominál.

Az üzletben található tárgyak között megtalálható erőt képviselnek a mai magyar, fiatal tervezők munkái. Cél, hogy eme friss gondolkodású és nyitott magyar iparművészeket nemcsak hogy megismerje, de otthonába is vigye az erre igényes közönség.

Helyet akarunk adni Magyarországon a magyar iparművészetnek melyet már-már elfeledni láttunk. Művészeink egyetemi éveik alatt megannyi külföldi ösztöndíjhoz jutnak s a diploma megszerzése után külhoni pályázatokat nyernek, melyek biztosítanak bennünket arról, hogy nem csak tehetséggel, hanem naprakész tudással vannak felvértezve mikor tárgyaikat tervezik és kivitelezik.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Szombat10.00 – 15.00

Vasárnap zárva.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek