SpineArt Egészség- és Továbbképzési Központ - Pest

1054 Budapest, Hold u. 15. | http://www.spineart.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2004-ben megnyílt rendelőnk célja, hogy széles palettát biztosítsunk a terápiás módszerekből a különböző, főként mozgásszervi betegségek, funkciókárosodások gyógyítására. Központunkban az általános gyógytornán kívül számtalan speciális terápiás módszert megtalálnak, amelyekkel még gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük a gyógyulás folyamatát.

Ép testben ép lélek: mi is úgy gondoljuk, hogy a gyógyítás csak akkor lehet hatékony, ha a teljes fizikai szervezetet és a lelki oldalt egyszerre gyógyítjuk. Ezért terápiás módszereink között a mozgásszervrendszer és a tudat alatti oldaláról közelítőket egyaránt megtalálják. Választhatnak a teljes aktivitást kívánó terápiáktól a páciens számára passzív, relaxáló, pihentető eljárásokig.

A különböző gyógytornatechnikák és -módszerek, masszázstechnikák, hagyományos gyógymódok, jóga és életmódterápia közül állítható össze az egyéniségnek, az elvárásoknak és a problémának megfelelő terápiás program. Főként egyéni kezeléseket alkalmazunk, de kiscsoportos (maximum 3-4 fős) gyógytorna-, jóga-, pilates- és intimtorna-foglalkozásokat is tartunk. A gyógytorna foglalkozásokon pácienseink részére testreszabott gyakorlatsort készítünk, amelyet egyéntől és betegségtől függően 4-15 alkalommal megtanítunk. A továbbiakban igény szerint heti, havi illetve féléves kontrollt biztosítunk, így a terápiás feladatok önállóan is végezhetőek.

Rendelőnkben független szakemberek dolgoznak, akik többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, valamint itthon és külföldön rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a legújabb terápiás módszereket sajátítják el.

Szeretettel várjuk jól felszerelt, családias hangulatú pesti és budai gyógytorna rendelőnkben a gyógyulni vágyókat!

Továbbképzési Központunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan technikákat tegyünk elérhetõvé a magyar gyógytornászok, egészségügyi szakemberek, fitness-wellness szakemberek számára, amelyek még kevésbé elterjedtek Magyarországon, de jelentős igény van rá mind a gyógytornászok, mind a páciensek körében.

Nyitvatartás:

Rendelési napok és elérhetőségek az időpont-egyeztetéshez a honlapon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek