Rock Rose Dental-Medical

1052 Budapest, Petőfi tér 3. | +36-1-338-2071, +36-30-758-9729 | http://www.rockrose.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rock Rose orvosi tapasztalata szerint a fogakat nem érdemes izoláltan kezelni, elválasztva a test egészétől. Például egy helytelenül kialakított tömés, korona, híd, stb. hosszú távon a harapás teljes eltolódását eredményezheti és derékfájáshoz vezethet.

A Rock Rose a nyugati típusú akadémikus orvoslást és a keleti medicinát ötvözi. A kettő kombinációjából egy új integrált orvosi-gyógyító szemléletet teremtett.

A 21. század embere már abban a szerencsés helyzetben van, hogy lehetősége van az összes orvosi rendszer megismerésére és alkalmazására. Ez a komplex szemlélet biztosítja a pácienseink személyre szabott kezelését a hatékonyabb gyógyulás érdekében.

A Rock Rose a "kitörés virága”. A pániktól a hősiességig vezet, gyógyírja a vészhelyzeteknek. A Rock Rose hatására a páciens képes uralni a rátörő félelmeket, nyugodt, higgadt és bátor lesz. Ijedtség, pánikhajlam és félelem esetén tanácsos használni. Segíti feloldani a szorongást, így a fogászati beavatkozástól félő, stresszes emberek számára megkönnyíti a kezelés menetét.

Nyitvatartás:

Időpont-egyeztetéssel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Parkolási lehetőség szemben a Marriott Hotel parkolójában, az Aranykéz utcai parkolóházban, a Pesti Barnabás utcában a Vasudvar Millenium Center mélygarázsában, illetve a rakparton.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-338-2071, +36-30-758-9729
Email:info@rockrose.hu
Honlap:http://www.rockrose.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/RockRoseDentistryAndOralSurgery
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek