Pázmány Péter Gyógyszertár (bezárt)

1053 Budapest, Egyetem tér 5. | +36-1-317-5306

Oszd meg másokkal!

Desktop

Illegális gyógyszerkereskedelmi tevékenység miatt bezáratott két budapesti gyógyszertárat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 2017. február 16-án, tudatta az OGYÉI honlapja.

Gyógyszertárunk 1926 óta áll kedves betegeink szolgálatában Pázmány Péter Gyógyszertár néven. Eleinte magánkézben, majd az államosítás időszaka alatt a Fővárosi Tanács Gyógyszertári Központja irányítása alatt, ekkor mint 503-as Gyógyszertár. A rendszerváltás utáni években a privatizáció alkalmával 1996-ban újra magánkézbe került és azóta is töretlen lelkesedéssel viseli az egyre viszontagságosabb mindennapokat.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-317-5306
Email:pazmanypatika@hotmail.com, pazmany@salvenet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek